Vești bune de la meteorologi. Temperaturile cresc semnificativ în următoarele zile. Peisajul hibernal, instalat în special în zona montană(cum ar fi cel din Bucegii dâmbovițeni) va deveni amintire. Maximele diurne vor ajunge și la valori de peste 20 de grade Celsius, până în data de 6 noiembrie.

Imagine

Imagine

Foto- Munții Bucegi, zona Padina-Peștera 1-2 noiembrie 2019

Temperaturile scăzute și precipitațiile sub formă de ninsoare, căzute în ultimele zile, au transformat zona montană din Bucegii dâmbovițeni. Imaginile sunt de-a dreptul feerice dar a existat și temerea că drumurile de acces,către zona Padina-Peștera, vor fi acoperite de un strat consistent de zăpadă, ceea ce ar fi îngreunat accesul către această zonă montană din județul Dâmbovița.

Imagine

Imagine

Nu este cazul, spun meteorologii. Asta pentru că, începând din data de 3 noiembrie, temperaturile vor crește extrem de spectaculos, în întrega țară. În zonele mai joase de relief ( deal și câmpie) temperaturile diurne vor ajunge și la valori…estivale.

În Dâmbovița, la Târgoviște temperatura maximă diurnă va ajunge la 16 grade Celsius pe parcursul zilei de 3 noiembrie. Temperaturile vor crește constant astfel că miercuri 6 noiembrie este anunțată o maximă de 21 de grade celsius, la Târgoviște.

Mai mult decât atât, nici minimele nopții nu vor mai atinge pragul de îngheț. Sunt anunțate minime ce nu vor coborî sub valoarea de 8 grade Celsius. Deasemenea șansele de precipitații sunt reduse, atât în zona de deal și câmpie cât și la munte.

Sursa foto articolfacebook, Hotel Peștera

Articolul precedentIncredibil! Statistică oficială: Peste 500 de condamnați eliberați în urma recursului compensatoriu au recidivat
Articolul următorAproape și-a amputat piciorul, cu o drujbă