Un  puternic incendiu a mistuit o anexă gospodărească, în care se aflau mai multe ovine, la Gura Ocniței, în județul Dâmbovița. Incendiul a izbucnit în noaptea de 13-14 martie, iar pompierii, ce au reușit să limiteze proporțiile dezastrului, spun ca focul a fost pus intenționat.

Conform pompierilor de la  ISU Dâmbovița, incendiul a izbucnit în jurul orei 22.00 (13 martie) la o anexă gospodărească, de la o locuință din localitatea Gura Ocniței, județul Dâmbovița.

La locul incendiului au interveni pompierii de la detașamentul Moreni, cu o autospeciala cu apă și spumă. Acestora li s-au alăturat și cei de la serviciul voluntar pentru Situatii de Urgență, al localitătii. În urma incendiului anexa gospodărească, în care se aflau si două ovine, s-a făcut scrum. Anexa avea o suprfața de 80 de mp si era din lemn (fiind învelită cu tablă).

În urma cercetărilor de la fața locului s-a stabilit că folosirea intentionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul, a fost cauza  probabila a producerii dezastrului, după cum au declarat cei de la ISU Dâmbovița.

Articolul precedentUpdate| Au fost confirmate și apoi infirmate primele cazuri de coronavirus în Dâmbovița. Este vorba de 2 persoane carantinate în județ
Articolul următorGreșeală de comunicare. Cei doi pacienți din Caraș Severin, infectați cu COVID 19, sunt de fapt în Caraș Severin și nu în Dâmbovița