Moş Crăciun a sosit la Târgoişte cu într-o trăsură montată pe o dubiță. Bătrânelul simpatic a pornit de la Teatrul Tony Bulandra şi a mers, însoţit de un alai numeros, până în centrul oraşului, pe Platoul Prefecturii.

„Suntem la datorie care în fiecare an, alături de copii. Sunt alături de ei. Moşul nu se simte bătrân, ci întinereşte, chiar dacă a trecut un an. Copiii au mai crescut, au făcut numai lucruri bune, deci trebuie să primească cadouri. Copiii din Târgovişte sunt foarte inteligenţi”, a spus Moş Crăciun.

Moşul simpactic şi barbă naturală a avut priză în special la cei mici. O fetiţă a vrut cu tot dinadinsul să urce alături de Moşul în trăsură. Din alaiul moşului au făcut parte zeci de spiriduşi care au dansat plin de veselie.

Cei prezenţi la eveniment au ţinut să imortalizeze evenimentul cu telefoanele mobile, iar cei mici l-au strigat şi i-au cântat moşului în continuu.

„Moşul va da pe această scenă câteva mii de cadouri copiilor cuminţi. De asemenea, de pe 17 şi până pe 21 decembrie, la Primăria Târgovişte, copiii sunt aşteptaţi atât de Moş Crăciun cât şi de Crăiasa Zăpezii. Sunt convins că toţi copilaşii de aici au învăţat o poezie sau un cântecel”, a spus primarul Cristian Stan.

Pe scena amplasată în centrul Târgoviştei, în orăşelul lui Moş Crăciun, simpaticul bătrânel şi-a făcut apariţia alături de Crăciuniţa sa.

Moşul va sta la Târgovişte trei zile, timp în care îi va recompensa pe copii cu cadouri. Cu o condiţie însă: să spună un cântecel sau o poezie.

Articolul precedentAl doilea focar de pestă? Medicii sanitar-veterinari din Dâmbovița au o nouă suspiciune
Articolul următorRovana Plumb, dezamăgită de PSD Dâmbovița, dizolvă Biroul Permanent Județean