Intervenție mai puțin obișnuită a pompierilor dâmbovițeni. Aceștia au fost solicitați să ajute la scoaterea unei văcuțe ce riscă să moară după ce căzuse într-un canal de scurgere, de pe raza comunei dâmbovițene Doicești.

Incidentul a avut loc la orele serii, în ziua de 20 iunie, la Doicești. Conform celor de la ISU Dâmbovița, în jurul orei 17.00, aceștia au fost solicitați să dea o mâna de ajutor pentru salvarea unei bovine căzute într-un canal. Animalul căzuse într-un  canal adânc și strâmt, și nu mai putea ieși, eforturile localnicilor si ale proprietarului, de a scoate animalul, nefiind încununate de succes.

Sursa foto-ISU Dâmbovița

Operațiunea de salvare a fost una dificilă, spun cei de la ISU, fiind nevoie de mai bine de o ora de încercări conjugate (pompieri si civili) pentru a se reuși extragerea animalului din spațiul în care căzuse. De asemea a fost nevoie și de un buldoexcavator, al celor de la Primăria Doicești, pentru a ajuta la scoaterea animalului.

În cele din urmă animalul a fost scos teafăr, din canalul în care a căzut, spun cei de la ISU.

Articolul precedentVideo-Un bărbat de 42 de ani transportat cu elicopterul SMURD, după ce s-a răsturnat cu ATV-ul, la Gura Ocniței
Articolul următor(Video) Viorel Moldovan înainte de meciul cu Clinceni: „Ne așteaptă un meci de șase puncte”