O problemă importantă, în ceea ce privește traficul rutier, pe DN 71, în Dâmbovița, a fost rezolvată. Artera s-a surpat pe o lungime de câteva zeci de metri, în luna iulie 2019, iar de atunci circulația autoturismelor s-a desfăsurat aletrnativ, pe un singur sens de mers. După ce luni de zile nu s-a întâmplat nimic, CNAIR a reușit să repare artera.

Lucrările au fost demarate abia în luna noiembrie 2019 și au fost finalizate în 18 ianuarie 2020, după cum informeză Poliția Rutiera din Dâmbovița.

Imagine

La data de 18 ianuarie au fost finalizate lucrările de consolidare a drumului național 71, km 72+800, pe raza localității Moțăieni, un sector de drum afectat de o alunecare de teren, în cursul lunii iulie 2019. De la acea dată până în prezent, circulația se desfășura alternativ pe un singur sens, fiind dirijată prin semafoare’‘. Au precizat cei de la IPJ Dâmbovița.

Imagine

Foto-Moțăieni, DN 71- 17 ianuarie 2020

Foto– Moțieni, DN 71, drum surpat iunie-început de reparații (nov.2019)

Începând cu data de 18 ianuarie restricțiile de circulație au fost ridicate, iar traficul rutier se desfășoara în condiții normale pe ambele sensuri de mers. Marcajele rutiere din zonă vor fi refacute până pe 27 ianuarie 2020.

Articolul precedentTragedie într-un depozit de lemne din Dâmbovița. Un bărbat a căzut dintr-un camion și a decedat
Articolul următorSalvat de la moarte. Un tânăr de 35 de ani, din Găești, a încercat să se spânzure. A fost salvat de un membru al familiei