CSM Târgoviște a suferit o nouă corecție severă în competițiile interne de bsachet feminin. Echipa dâmbovițeană a fost învinsă, de CSM Satu Mare, la o diferență de 46 de puncte, pe teren propriu, în Cupa României.

Partida se anunța una a revanșei, în special în fața suporterilor proprii, pentru CSM Târgoviște, după eșecurile din campionat, înregistrate la diferențe de puncte ce nu s-au întâlnit în istoria clubului târgoviștean. Din păcate, pentru puținii spectatori prezenți la Sala Sporturilor din Târgoviște, în data de 27 februarie 2019, a fost încă o zi a dezamăgirii.

 

În prima manșă a sferturilor de finală ale Cupei României, CSM Târgoviște a fost doar în câteva momente la înălțimea jocului prestat de adversarele din Satu Mare. În consecință, într-o partidă în care, încă o dată, fetele lui Cătălin Tănase au părut că nu vor să joace, CSM Satu Mare nu a avut nicio emoție, iar meciul a fost fără istoric

CSM Târgoviște-CSM Satu Mare 36-82 (10/20, 16/23, 7/20,3/19)

Practic în a doua jumătate a meciului atât echipa târgovișteană cât și staff-ul tehnic au părut că au abandonat orice speranță în a recupera diferența 17 puncte înregistrată la pauza mare. În ultimele minute CSM Târgoviște a fost aproape de o contraperformață istorică, respectiv să nu înscrie niciun punct, într-un „sfert”, la o partidă disputată pe teren propriu. Singurele trei puncte ale sfertului, pentru Târgoviște, au fost înscrise când mai erau doar 13 secunde de joc, de T.Kilin, cu o aruncare de trei puncte.

În urma acestui rezultat CSM Satu Mare mai poate pierde calificarea în Final Four-ul Cupei României doar dacă nu se prezintă, la meciul retur ce va avea loc în nordul țării.

Articolul precedentPatru dintr-o lovitură. Dosare penale pentru nerespectarea regimului armelor
Articolul următorGreșelile făcute în trafic l-au trimis la închisoare