Declarații „războinice” înaintea unei confruntări internaționale de volei feminin, de la Târgoviște. Antrenorul sârb al echipei feminine de volei, a CSM Târgoviște, Dragan Nesic, a prefațat meciul cu Fatum NYÍREGYHÁZA (Ungaria), din primul tur al CEV Cup: „Vom muri pe teren, ca să câștigăm meciul”.

Echipa de volei feminin a CSM Târgoviște (ocupantă a locului 3 în campionat, în precedenta ediție a primei ligi) debutează mâine (3 decembrie) în CEV Cup, a doua competiție ca valoare din voleiul feminin european. Sorții au hărăzit echipei dâmbovițene un adversar de calibru, echipa maghiară Fatum NYÍREGYHÁZA, echipă ce pleacă cu prima șansă în confruntarea cu echipa târgovișteană.

În campionat, rivala Clubului Sportiv Municipal Târgoviște, ocupă locul 1 în Grupa A, fiind, alături de MCM Kaposvari, neînvinsă în actualul sezon din Ungaria.

În același timp, echipa din Târgoviște a avut un început ezitant, în actuala ediție de campionat (prima ligă feminină), și ocupă doar locul patru, în clasament.

Imagine

Foto- Dragan Nesic, antrenor CSM Târgoviște (volei)

Antrenorul târgoviștencelor, celebrul sârb Dragan Nesic a făcut astăzi (2 decembrie), într-o conferință de presă, un apel la suporterii târgovișteni pentru a veni și susține echipa în partida din CEV Cup, fiind nevoie de suportul acestora, spune Nesic. „Vom muri pe teren, ca să câștigăm” a spus Nesic.

(video)

https://youtu.be/xuUvD7HaMiU

Partida dintre CSM Târgoviște și Fatum NYÍREGYHÁZA, va avea loc la Târgoviște, la Sala Sporturilor, marți 3 decembrie 2019, începând cu ora 18.00.

 

Articolul precedentFoto| Târgul de Crăciun inaugurat și la Târgoviște
Articolul următorChindia Târgoviște cere ajutorul suporterilor. Fanii nu sunt tocmai fericiți. Amănunte în articol