Incendiile de vegetație nu mai contenesc în Dâmbovița. Un bărbat de 26 de ani, a fost transportat de urgență la spital, după ce a fost prins, cu utilajul agricol pe care îl conducea, în mijlocul unui astfel de incendiu și s-a intoxicat cu fum.

Imagine

Incendiul de vegetație uscată a avut loc pe un câmp din comuna dâmbovițeană Bucșani, satul Racovița,în acestă după amiază. Focul a fost greu de stins și în acest caz, din cauza vântului foarte puternic. Se pare că acesta a fost și motivul principal pentru care un utilaj agricol, aflat pe câmp, a fost cuprins de flăcările ce au pornit de la vegetația uscată.

Șoferul utilajului agricol, un bărbat de 26 de ani, ce probabil a vrut să ducă combina cât mai departe de flările ce mistuiau vegetația, a fost intoxicat cu fum. Acesta a fost preluat de urgența de unechipaj de ambulanță SMURD și transportat la UPU Târgoviste.

La locul incendiului au acționat pompierii de la detașamentul Târgoviste cu  1 ASAS. Acestia au reusit să stingă incendiul, dar nu au salvat și utilajul agricol ce a fost distrus în bună măsură de flăcari.

Articolul precedentRomâncele în urcare, în clasamentul WTA, după Australian Open. Sorana Cîrstea, salt spectaculos de 5 poziții.
Articolul următorVictimă ”colaterală”. Pasagerul unui autobuz, din Târgoviște, a fost rănit, după ce șoferul a frânat brusc, ca să evite un accident