Chindia Târgoviște a reușit să se impună, pentru a doua oară consecutiv, pe teren propriu, cu același scor 4-2. Precedenta reușită a dâmbovițenilor avusese loc în etapa cu numărul 10, când parteneră de competiție le-a fost Ripensia Timișoara.

De această dată, pe stadionul „Eugen Popescu”, din Târgoviște, au venit cei de la  UTA Arad,pentru o partidă contând pentru etapa cu numărul 12, din Liga secundă de fotbal.

 

Echipele de start

Chindia: Aioani – Martac, C. Dinu, Dudea, D. Dumitraşcu – Andr. Şerban (Rogoveanu 80′), D. Novac, Liv. Mihai (cpt.), Crinel Stoica (Mihaiu 66′) – Cr. Neguţ, D. Florea (Andr. Lungu 73′)
Rezerve neutilizate: Ius. Popescu – Acasandrei, Gîşă, Nisipeanu
Antrenor: Viorel Moldovan

UTA: Rob. Bodea – R. Iuga, Al. Manea, S. Benga, Copaci – Cubleşan (Dav. Popa 53′), Coulibaly, L. Oprea, Vădrariu (Cr. Matei 42′, Petra 58′) – Cip. Rus (cpt.), Al. Pop
Rezerve neutilizate: R. Zamfir – N. Janos, D. Dan, Suslak
Antrenor: Ionuţ Popa

În confruntarea de la Târgoviște, dintre Chindia și UTA, oaspeții au fost cei care au marcat primii (Ciprian Rus, min.12). gazdele nu au acuzat șocul și au reușit să întoarcă scorul până la pauză (Cristian Neguț min.33, Daniel Novac, min 40)

În cea de-a doua repriză primii care u înscris au fost tot cei de la Chindia (Andrei Șerban, min 53). Oaspeții au început să spere din nou, la obținerea a măcar un punct, după reușita lui David Pop(min.66). Nu au reușit însă pentru că tot Cristian Neguț (min.83) a închis tabela. Scor final Chindia-UTA 4-2 (2-1) rezultat ce duce Chindia pe a treia poziție a clasamentului ligii secunde de fotbal( poziție ce , la final de campionat, asigură participarea în barajul de promovare în prima ligă).

Articolul precedentVasile Duță, semifinalist la Circuitul Național FRT
Articolul următorVideo| Nu foarte entuziasmat, dar încrezător. Viorel Moldovan despre naționalele de fotbal de seniori și tineret