Chindia Târgoviște a câștigat cu 4-1 cu Luceafărul Oradea și și-a asigurat promovarea matematică în prima ligă de fotbal. Pe stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște a fost o adevărată nebunie, peste 5000 de oameni umplând tribunele în așteptarea sărbătorii de promovare.

Cei peste 5000 de fani ai gazdelor, ce au umplut până la refuz tribuna I și o parte a peluzei stadionului „Eugen Popescu” din Târgoviște au așteptat cu înfrigurare fluierul de final al arbitrului, pentru a putea sărbătorii în voie. Viorel Moldovan, antrenorul celor de la Chindia, a fost vedeta cea mai aclamată de suporteri.

Imediat după fluierul de final, sute de suporteri târgovișteni au forțat intrarea pe gazon și până la urmă au reușit, în ciuda împotrivirii inițiale a forțelor de ordine.

(video- echipa salută galeria)

Zeci de minute au stat fanii Chindiei pe gazon, după terminarea meciului. După ce, inițial ,echipa gazdă s-a retras la vestiar, jucătorii Chindiei au revenit pe gazon, pentru a sărbătorii alături de fani promovarea în prima ligă. Șampania victoriei a fost băută pe gazon, alături de suporteri.

(videoșampania promovării)

Articolul precedentVIDEO Ploaie cu grindină în comuna Ocnița
Articolul următorVideo| Ipoteză șoc-Viorel Moldovan nu e sigur că va continua la Chindia, în liga I