O rupere de nori de doar câteva minute a făcut prăpăd în Dâmbovița. A plouat cu grindină, iar drumurile s-au umplut rapid de gheață. Pe alocuri, stratul de grindină măsura câțiva centimetri.
A plouat mai bine de 10 de minute cu piatră în localitatea Lazuri din Dâmbovița. A fost de ajuns ca stratul de gheață să măsoare, pe alocuri, câțiva centimetri.
„Fum a fost. A venit dinspre Târgoviște și s-a dus înspre București. De abia am venit cu mașina, că nu se vedea la 50 de metri. M-a prins pe drum și când am ajuns la serviciu a început și mai rău. A fost mae”, au spus angajații firmelor din zonă.
Culturile din zonă au fost măcinate, în special pomii fructiferi și vița de vie.

Cum va fi vremea
Vremea se va încălzi în toată ţara însă și mâine cerul va fi variabil şi sunt aşteptate ploi sub formă de averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, în regiunile nordice, centrale, estice, sud-estice, la munte și pe suprafețe mici în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 25 de grade. Din păcate veşti meteorologilor pentru săptămâna viitoare nu sunte prea bune. De marţi, vremea începe să se răcească şi va deveni instabilă.
 
Articolul precedentChindia zdrobește Baloteștiul, cu 6-0, și rămâne pe doi în campionat
Articolul următorFemeie accidentată pe trecerea de pietoni, la Titu