Un incendiu, izbucnit în această după amiază, a făcut ravagii la Cornești. Focul, pornit de la un scurtcircuit provocat de un conductor electric defect, a distrus mai multe anexe gospodărești. Proprietarul gospodăriei unde s-a declanșat incendiul a suferit arsuri de gradul II și a fost transportat de urgență la UPU Târgoviște.

Incendiul a avut loc în satul Cătunul din comuna Cornești, din Dâmbovița. Pompierii de la Garda Cornești au intervenit la locul incendiului, cu două autospeciale cu apă și spumă. Din păcate au fost distruse de flăcări două anexe ale unei gospodării ( o magazie de lemne și o bucătărie de vară) dar și acoperișul a două case învecinate. (video)

Un bărbat în vârstă de 67 de ani a suferit arsuri de gradul II, la nivelul membrelor superioare și capului. Acesta a fost preluat de un echipaj de ambulanță SAJ și transportat la UPU Târgoviște.

Din primele informații, se pare că incendiul a izbucnit ca urmare a unui scurtcircuit electric, provocat de un conductor electric defect ori neizolat corespunzător.

Articolul precedentVideo| Măsuri excepționale, înainte de Chindia-Petrolul, în liga a II-a de fotbal.
Articolul următorAccident spectaculos pe DN 71. S-a oprit în copacii de la marginea drumului