Clubul Sportiv Târgoviște a reușit să obțină, prin sportivii secției de box, un titlu de vicecampion național, la Brezoi, în Vâlcea. Sportivul Gabriel Ștefan a fost învins în finala campionatului național, într-un meci controversat.

Campionatul național U22 criteriu de selecție și pentru loturile naționale, desfășurat la Brezoi, în Vâlcea, în perioada 20-24 februarie 2019, a avut la start și o echipă a CS Târgoviște, club aflat sub tutela Ministerului Tineretului și Sporturilor. Gabriel Ștefan (19 ani)(foto) a pierdut în finala disputată contra lui Paul Mirel Năstase, de la CSA Steaua București. Oficialii clubului târgoviștean au declarat pentru pagina oficială a CS Târgoviște că:

“Rezultatul obținut de Gabriel este foarte bun. Sportivul nostru putea deveni campion, dar arbitrii s-au împotrivit. Am fost dezavantajați în mai multe rânduri. Aceștia și-au dorit ca boxerul de la Steaua să fie câștigător. Este o mare performanță că am obținut argintul la acest Campionat Național. Gabriel este un pugilist de mare valoare. La doar 19 ani a dovedit că este unul dintre cei mai buni boxeri din România la categoria sa. Îmi doresc foarte mult ca acest pugilist să fie sprijinit mai mult. Poate chiar de autoritățile locale. Este un sportiv care are potențialul necesar de a reprezenta România la competițiile internaționale”,

Declarație Gheorghe Stan, antrenor box CS Târgoviște( preluare www.cstargoviste.ro)

Medalia de argint obținută de Gabriel Ștefan este singurul trofeu al sportivilor din Dâmbovița, la competiția ce a avut loc la Brezoi, în județul Vâlcea.

Articolul precedentColiziune între două autoturisme pe DN 71. O persoană a fost rănită
Articolul următorAccident la școală. Un dulap a căzut peste o elevă de 10 ani