Amatorismul din Ministerul de Finanțe, condus de Eugen Teodorovici, va conduce la greve spontane la ANAF. Asta spun sindicaliștii SED LEX Finanțe, filiala Dâmbovița. Mai mult chiar, s-a hotărât declanșarea protestelor,  la nivel național, chiar în zilele de pregătire a evenimentelor dedicate Centenarului.

„Biroul Executiv al Federației Naționale a Sindicatelor din Finanțe solicită, în mod ferm, renunțarea la proiectul de hotărâre privind reducerea posturilor vacante la nivelul Ministerului Finanțelor Publice și unităților subordonate, pentru că,în Parlamentul României, la Camera Deputaților, există un proiect de lege pentru modificarea structurii organizatorice a Agenției Naționale de Administrare Fiscală, iar reducerea posturilor vacante înaintea adoptării acestei legi ar produce perturbări majore ale activității de colectare a veniturilor la bugetul statului.”(…)

(…)”Biroul Executiv al Federației Naționale a Sindicatelor din Finanțe condamnă amatorismul cu care Ministerul Finanțelor Publice își tratează proprii angajați.

Acordul pe care conducerea Federației Naționale a Sindicatelor din Finanțe l-a făcut cu ministrul finanțelor publice, domnul Eugen Teodorovici (foto), nu a vizat nicidecum reorganizarea sistemului și reducerea de posturi.

Pe cale de consecință, Biroul Executiv a hotărât demararea procedurilor pentru declanșarea acțiunilor de protest la nivel național, cu consecințe grave în următoarea perioadă.

Salariații fiscului din România nu doresc să afecteze activitățile desfășurate cu ocazia centenarului, însă un astfel de tratament din partea conducerii ministerului finanțelor publice îi obligă să demareze de urgență acțiuni de protest la nivel național, care pot degenera în greve spontane, necontrolabile de către organizația noastră.”

Se precizează într-un comunicat de presă al Federației Naționale a Sindicatelor din Finanțe (SED LEX Finanțe), filiala Dâmbovița.

Articolul precedentFoto| Tractorul a fost mai rezistent. Coliziune între un autoturism și un tractor, pe DN 7
Articolul următorLoviți de mașini, după ce au traversat necorespunzător. Doi minori au ajuns la spital