Doi bărbați erau specializați în sustragerea de cabluri electrice de înaltă tensiune. Acum au fost prinși, de polițiștii din Mătăsaru, județul Dâmbovița, ce au probat infracțiunile comise de aceștia.

Cei doi bărbați, din satul Mărunțișu, dăduseră mai multe lovituri, în perioada decembrie 2018-ianuarie 2019, pe raza unei comune învecinate, Costeștii din Vale. Conform IPJ Dâmbovița:

Poliţiştii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Mătăsaru au identificat autorii unui furt de cabluri de înaltă tensiune, comis pe raza localităţii Costeștii din Vale.

Lucrători din cadrul Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Mătăsaru au documentat activitatea infracţională a doi bărbați, de 23, respectiv 29 de ani, ambii din  satul Mărunțișu, care în perioada decembrie 2018-ianuarie 2019, ar fi sustras cabluri de înaltă tensiune ce aparțineau unei societăți comerciale.

 Prejudiciul este estimat la 11.379 de lei. 

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție legală prin unitatea de parchet competentă.”

foto articolcaracter ilustrativ

Articolul precedentSorana Cîrstea ratează accederea pe tabloul principal, la „Indian Wells”
Articolul următorDeșeuri periculoase, depozite la întâmplare de un patron din Pucioasa