Hurbet Thuma, controversatul și bogatul șef al Consiliului Județan Ilfov, pare să nu poată fi mișcat de nimeni și nimic din actuala poziție de lider suprem al județului limitrof Bucureștiului.

Jurnalistul de investigații Mihai Belu susține că Hurbet Thuma este de neclintit din actuala poziție, de lider suprem al județului, dar și al PNL Ilfov.

„Hurbet Thuma aduce bani, controlează primari și, cel mai important, nu are contestatari în interiorul PNL Ilfov. Nu are cine să-l dea jos”, a spus Belu.

Jurnalistul Dan Bucura spune că există informații potrivit cărora Thuma ar avea o relație extrem de apropaită de șeful SRI, Eduard Hellvig.

„Se tot spune în stânga și în dreapta că este apropiatul lui Eduard Hellvig, șeful SRI. Dacă vine cineva și spune că ala e prietenul lui Hellvig, cred că este o vulenarbilitate foarte mare. Dacă Hellvig nu e deranjat de așa ceva, nu cred că e bine”, a declarat Dan Bucura.

Jurnalistul Marius Ghilezan spune că, în prezent, contestatarii lui Thuma au mai rămas doar câțiva „liberali eșuați”.

„Liberalii care sunt eșuați mai vociferează, în prezent. Dragoș Tuță este fostul șef de cabinet al lui Eduard Hellvig, iar acesta înregistra pe ascuns ședințe ale liberalilor. Totuși se întâmpla prin 2008. Acum, la ultimele congrese PNL, Tuță era cu Florin Cîțu. Este singurul parlamentar care și-a pus pe site-ul Parlamentului, în CV, unitatea militară la care lucrat”, a spus Marius Ghilezan.

Articolul precedentLEGILE PUTERII: Prețurile la carburanți au ajuns la cote istorice. Se anunță o lungă perioadă de proteste
Articolul următorVremea extremelor: După furtuni vine CANICULA! Director ANM: Urmează temperaturi severe, mai mari de 35 grade