Temperaturile vor continua să fie mai ridicate decât normalul perioadei,în următoarele zile, (și) în județul Dâmbovița. Se va produce însă și o schimbare. Pentru prima dată, în 2020, la Târgoviște se vor înregistra precipitații. Este vorba însă de ploi, ce nu vor fi însemnate cantitativ.

Temperaturile vor continua și în zilele urmatoare să fie ridicate în Dâmbovița. Maximele diurne se vor situa între 8-11 grade Celsius, până în data de 1 februarie.

În ceea ce priveste precipitațiile, (în perioada 26-27 ianuarie) meteorologii anunța căderi nesemnificative de zăpadă în zona de munte. Conform ANM:

Vremea va fi în general închisă, însă în continuare caldă pentru această perioadă. Noaptea se vor semnala ninsori în masivele sudice ale Carpaților Occidentali și în vestul Meridionalilor. În cursul zilei, se vor semnala precipitații mixte, predominant ninsori, pe arii extinse în Carpații Meridionali și Occidentali și pe arii restrânse în Orientali. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste.
Temperaturi prognozate în intervalul 26.01.2020 ora 20 – 27.01.2020 ora 20: Peste 1800 m: temperaturi minime: -8 la -4 gr.C; temperaturi maxime: -4 la 0 gr.C
Sub 1800 m: temperaturi minime: -4 la 0 gr.C; temperaturi maxime: -1 la 5 gr.C Vânt la peste 2000 m: circulație predominant sudică și sud-vestică, în general cu viteze mai mici
de 30 km/h .

În zonele mai joase de relief, din județul Dâmbovița, se vor semnala ploi,în zilele 27-29 ianuarie. Precipitatiile nu vor depași 1-2 litri/m2, dar sunt primele precipitații din 2020,în ceea ce privește zona Târgoviștei.

Articolul precedentAu intrat în vigoare noile prevederi ale legii în domeniul ordinii și siguranței publice
Articolul următorDouă persoane rănite în urma unei coliziuni auto, petrecute la Pucioasa