Jandarmeria Română a publicat mai multe imagini cu refugiații din Ucraina care au ajuns în România, dar și cu donațiile venite din toată țara pentru oamenii care au fugit din calea războiului.

„Solidaritatea nu are granițe!”, este mesajul transmis de Jandarmeria Română, pe pagina de Facebook.

„Suntem și noi parte din efortul colectiv al României de a sprijini cetățenii ucraineni aflați în suferință. Încă de la începutul acestei situații, jandarmii români, alături de ceilalți colegi din Ministerul Afacerilor Interne, dar și de voluntari, au fost implicați activ în măsurile dispuse și vom rămâne atât cât este nevoie, alături de oameni. Am văzut, am simțit și am fost alături, în aceste zile, de oameni care au nevoie de ajutor!”, precizează Jandarmeria Română pe pagina de Facebook.

Ministerul Afacerilor Interne a anunțat, sâmbătă, că prima tabăra mobilă pentru refugiații din Ucraina a fost amplasată în orașul Siret, din județul Suceava. O altă tabără mobilă va fi amplasată în Sighetul Marmației, din județul Maramureș, în vederea oferirii suportului de bază persoanelor care au nevoie de sprijin în zona respectivă.

 

Articolul precedentVladimir Putin a cerut activarea arsenalului nuclear
Articolul următorVladimir Putin a cerut activarea arsenalului nuclear