Un accident mortal a avut loc, în această seară, în localitatea Șuța Seacă, pe DN 72.

În urma ciocnirii violente dintre un autocamion și un autoturism marca BMW, o persoană a decedat pe loc, într-un morman de fiare. Surse de la locul accidentului au transmis că persoana decedată este șoferul autoturismului.

La fața locului acționează pompierii Detașamentului Târgoviște, cu un o autospecială de intervenție, un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD.

“Se intervine în cazul unui accident rutier în localitatea Șuța Seaca, intersecția cu Raciu. Din primele informații sunt implicate un autocamion și un autoturism, iar o persoană este încarcerată.

Acționează pompierii Detașamentul Târgoviște, cu două autospeciale, dintre care una de descarcerare și SAJ Dâmbovița, cu un echipaj.

La locul accidentului, echipajele de intervenție au găsit o persoană încarcerată care, din păcate, a decedat, nu prezintă semne vitale. Echipajele de pompieri acționează pentru descarcerarea persoanei și asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Traficul este blocat pe ambele sensuri. Polițiștii efectuează cercetări la fața locului, urmând să se stabilească cu exactitate împrejurările evenimentului rutier.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentKlaus Iohannis după ședința CSAT: ”România trebuie să fie pregătită pentru orice scenariu.”
Articolul următorUcraina se pregătește de război. Reportaj din regiunea unde armele nu tac VIDEO