Sportiva târgovișteană Sorana Cîrstea nu a avut parte de multe vești bune, în ultima vreme, după accidentarea de la Roland Garros. Sorana a pierdut multe puncte în clsamentul WTA, iar în acestă săptămână încercă să acumuleze cât mai multe la turneul pe zgură de la Jurmala, din Lituania.

Conform celei mai recente actualizări a clsamentului WTA (jucătoare profesioniste de tenis) Sorana Cîrstea a pierdut nu mai puțin de 15 poziții, ajungând până pe locul cu numărul 96 WTA.

Sorana a pierdut surprinzător și săptămâna trecută, la BRD Bucharest Open, încă din primul tur în fața mai tinerei compatrioate Jaqueline Cristian.

În scădere evidentă de formă, după turneul de Mare Șlem de la Paris, Sorana încearcă în acestă săptămână (22-28 iulie) să recupereze punctele pierdute, în ultima vreme, prin participarea de la Openul lituanian, de la Jurmala (competiție pe zgură cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari).

La competiția baltică, Sorana va întâlni o sportivă venită din calificări, în primul tur al competiției. La competiția din Letonia mai participă alte trei românce, Ana Bogdan (126 WTA), Irina Bara (213 WTA) și Patricia Țig(264 WTA).

Articolul precedentAcțiunea de control „Truck and Bus” revine în actualitate. Săptămână de foc pentru șoferii ce nu respectă legea
Articolul următorO femeie a fost găsită spânzurată, la Văleni