Echipa de baschet feminin a clubului CSM Târgoviște a reușit prima victorie, în campionatul primei ligi. După trei înfrângeri consecutive, târgoviștencele s-au impus la Brașov, în fața celor de la CSU, cu 91-72.

 

Partida, disputată la Brașov a fost una echilibrată în prima sa jumătate, astfel că după două sferturi CSM Târgoviște conducea cu 62-57, într-o primă jumătate în care ambele echipe au alternat la conducere.Diferența s-a făcut în ultimul sfert, chiar dacă oaspetele au condus tot timpul pe parcursul părții a doua. Cum CSU Brașov nu a reușit decât un singur punct, în ultimele aproximativ patru minute, câștigătoarea a fost una fără emoții, în sensul în care Târgoviștea nu a mai trăit  în suspans ultimele secunde, așa cum se întâmplase în partida precedentă, de pe teren propriu, cu CSM Satu Mare.

Cea mai bună marcatoare a partidei a fost Ancuța Stoenescu (foto), de la oaspete, autoare a 27 de puncte (5×3). De la gazde, Flavia Ferenczi, cu 20 de puncte (3×3), a fost principala marcatoare.

Partida a fost ultima a turului de campionat (doar șase echipe înscrise), CSM Târgoviște mai având de disputat o restanță, pe teren propriu, împotriva echipei Universitatea Cluj, în data de 06.11.2018.

Articolul precedentUpdate: Accident mortal. Șoferul vinovat a fugit. Poliția solicită ajutorul opiniei publice.
Articolul următorFără pas greșit. CSU Belor Galați – CSM Târgoviște 0-3 (15-25,19-25,23-25), la volei feminin