Conform unor surse, din interiorul Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște, încă trei dintre persoanele internate în secția special amenajată pentru bolnavii de coronavirus, au fost declarate vindecate și au au fost externete. Totalul celor declarați vindecați de coronavirus, în Dâmbovița, ajunge le cinci.

În Dâmbovița, până la momentul actual (11 aprilie), sunt declarate 30 de cazuri de coronavirus, iar dintre acestea, cele mai multe persoane au fost internate în cadrul secției de boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște. Deja totalul celor declarați vindecați a ajuns la cinci.

Conform unor susre din interiorul spitalului târgoviștean, citate de gazetadambovitei.ro, încă trei persoane au fost declarate vindecate, pe parcursul ultimelor zile. Este vorba, conform sursei citate, despre două persoane din Corbii Mari și una din din Ciocănești.

Barbatul de la Ciocănești, infectat cu coronavirus, lucra ca ambulanțier la un spital din Capitală, acesta fiind și locul unde, cel mai probabil, a contractat virusul.

De la debutul pandemiei, în județul Dâmbovița, au fost înregistrate două decese. Este vorba de două persoane din Corbii Mari (doi bărbați din Corbii Mari, ce au luat virusul la un centru de dializă din Capitală, ambii având 56 de ani). Doar unul dintre aceștia a decedat la spitalul din Târgoviște. Alte aproximativ 20 de persoane din Dâmbovița se află internate la momentul actual,în unițăți medicale, fiind diagnosticate cu coronavirus.

Articolul precedentCoronavirus-România: Creștere spectaculoasă a numărului de bolnavi, 523 de cazuri noi (total 5990). În DB tot 30 de cazuri
Articolul următorRisc de avalanșe în zona montană înaltă, din munții Făgăraș și Bucegi