România are cinci bolnavi diagnosticați cu COVID 19. Al cincilea caz de coronavirus a fost confirmat miercuri, au anunțat autoritățile. Cel de-al cincilea caz confirmat este un minor din județul Timiș, conform realitatea.net

Update

A fost confirmat și cel de-al șaselea caz  de infecție cu coronavirus din România. Este vorba de un bărbat de 71 de ani din Suceava. Bărbatul, ce a intrat ieri în țară, venind cu un autocar, din Italia, din regiunea Lombardia, a fost confirmat astăzi ca infectat cu COVID-19 si a fost internat la Iași. În Italia situația se deteriorează cu rapiditate. Peste 2500 de cazuri sunt confirmate, fiind înregistrate 79 de decese. Guvernul italian a luat masura închiderii unitatilor de învățământ.

Știre inițială

Al cincilea caz de îmbolăvire cu coronavirus în România a fost confirmat, miercuri, la Timiș, după cele deja cunoscute ale pacienților din Gorj (1), Timișoara (2) și Cluj (1).

Informația a fost confirmată de Ministrul Sănătății, care a făcut precizarea că bărbatul testat pozitiv marți cu coronavirus a efectuat un alt test care a ieșit negativ.

Întrebat, la Parlament, dacă s-a confirmat la Timişoara al cincilea caz de coronavirus, ministrul a răspuns: „Cel de ieri s-a negativat şi s-a pozitivat un contact”.

Reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică au declarat că primul bărbat diagnosticat cu virusul originar din China a fost externat deja, fiind considerat vindecat.

Mai multe amănunte pe realitatea.net

Articolul precedentÎn continuare, în Dâmbovița, nu există niciun caz de infectare cu coronavirus. 95 de persoane sunt izolate la domiciliu
Articolul următorI-au prins! Trei dâmbovițeni, din Gura Ocniței, ce furau tot ce puteau, au fost reținuți de polițiști.