Situația de la Bălteni – Dâmbovița privind incendierile de componente auto rămâne un subiect de actualitate, în ciuda eforturilor noastre de a stopa acest fenomen.

În urma unei sesizari telefonice primită cu privire la arderea unor deșeuri pe câmp, o echipă de comisari din cadrul GNM – CJ Dâmbovița, împreună cu reprezentanți ai IPJ Dâmbovița și ai Inspectoratului de Jandarmi Dâmbovița au fost din nou pe teren (în localitatea Gămănești, județul Dâmbovița), unde au identificat o persoană care incendia deșeuri provenite din dezmembrări auto.
Reprezentanții ISU Dâmbovița au intervenit, imediat, pentru stingerea focului, iar persoana care a provocat incendiul a fost amendată de comisarii GNM cu 20.000 lei, potrivit OUG 92/2021.
Totodată, în apropierea zonei în care au fost arse deșeurile a mai fost identificată o suprafață de teren pe care erau depozitate, direct pe sol, 7 autovehicule scoase din uz (în diverse stadii de degradare). Întrucât s-a constatat că acestea erau colectate în vederea dezmembrării și valorificării, fără a deține autorizație de mediu, persoana fizică a fost sancționată cu încă o amendă, în valoare de 5.000, conform Legii 212/2015.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentOpt percheziţii în mai multe judeţe. Reţea de proxeneţi destructurată
Articolul următorDoi tineri din Dâmbovița, prinși beți la volan. Ambii s-au ales cu dosar penal