Un incendiu violent a izbucnit, noaptea trecută, în jurul orei 02.30, într-o gospodărie din satul Izvoru, comuna Valea Lungă, județul Dâmbovița.

O persoană a suferit arsuri de gradul 2 pe membrele superioare. Victima a fost transportată de echipajul SMURD la Unitatea Primiri Urgențe din Târgoviște. Totodată, pe timpul operațiunilor de stingere a fost identificată o persoană care prezenta un atac de panică și i s-a acordat îngrijiri medicale de cel de-al doilea echipaj SMURD.

Incendiul s-a manifestat generalizat la acoperișul unei  case, pe o suprafață de 250 metri pătrați, dar și la nivelul unei anexe. La puțin timp după ce au sosit pompierii la locul evenimentului, aceștia au fost înștiințați de existența în interior a unor butelii, dar după o operațiune în forță au reușit evacuarea în siguranță a acestora din zona incendiată, potrivit ISU Dâmbovița.

După ce incendiul a fost localizat, s-a acționat rapid pentru lichidarea acestuia. Intervenția s-a desfășurat cu dificultate din cauza temperaturilor scăzute.

Pentru stingerea flăcărilor au acționat pompierii Detașamentelor Moreni și Pucioasa, care au intervenit cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar și două echipaje SMURD.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentAccident grav în Dâmbovița! Patru persoane rănite, două autovehicule avariate
Articolul următorMicrobuz cu călători lovit în plin de un autoturism al cărui șofer a intrat în depășire fără să se asigure. Nouă persoane au fost rănite, dintre care una grav