Un incendiu violent a izbucnit, miercuri după-amiază, la o casă din satul Micloșanii Mici, comuna Malu cu Flori, de pe Valea Dâmboviței.

O femeie a suferit arsuri pe față și membrele superioare. După ce echipajul de paramedici i-a acordat primul ajutor, aceasta a fost transportată la Unitatea Primiri Urgențe din Târgoviște pentru tratament de specialitate.

La locul evenimentului, echipajele de pompieri au constatat  că incendiul se manifesta la nivelul acoperișului pe o suprafață de circa 80 de metri pătrați. Flăcările au fost localizate rapid și s-a acționat pentru lichidarea acestora. După o intervenție în forță a salvatorilor, incendiul a fost lichidat. Acum, echipajele de pompieri acționează în continuare pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului.

Pentru stingerea flăcărilor au intervenit pompierii Gărzii Voinești, cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar și pompierii Detașamentului Târgoviște, cu autospecială de stingere și un echipaj SMURD.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentPrelevare de organe, în această noapte, la Spitalul Floreasca, din București – îngerii care salvează vieți
Articolul următorUcraina, bombardată în toate orașele mari – Vladimir Putin a ordonat invazia militară a țării