Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri seară, într-o gospodărie din Filipeștii de Pădure. Întrucât acesta se manifesta violent și amenința să se extindă, la fața locului au fost pompieri cu cinci autospeciale, din Prahova și Dâmbovița, dar și două echipaje SMURD.

ISU Prahova a anunțat că suprafața afectată a fost de aproximativ 100 mp, însemnând anexe gospodărești, un garaj cu tot cu mașină și o parte din acoperișul unei locuințe vecine.

Inspectoratul a trimis la fata locului două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. La rândul lor, reprezentanții ISU Dâmbovița au anunțat că au fost mobilizate au fost mobilizate forțe de la Detașamentul Moreni, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

După lichidarea incendiului, pompierii au intervenit pentru înlăturarea efectelor negative, iar în urma cercetărilor vor stabili cauza izbucnirii acestuia.

Sursa: Realitatea de Prahova

Articolul precedentCulisele Statului Paralel | Birocrații, mai valoroși decât medicii în ochii DSP
Articolul următorInformație-BOMBĂ despre un nou candidat PSD la Cotroceni, la Culisele statului paralel – Cine se încălzește pentru 2024