Deși nu era anunțat oficial, PSD avea de gând să organizeze, la Târgoviște, un mare miting de campanie, în data de sâmbătă 18 mai 2019. Se pare că planurile inițiale au fost modificate, iar mitingul a fost amânat pentru duminică 19 mai. Nici cei care aveau de gând să protesteze împotriva PSD nu mai știu când să vină să Târgoviște.

Așa după cum anunță www.realitatea.net PSD a renunțat la organizarea marelui miting de la Târgoviște, la care erau anunțați că vor veni aproximativ 30.000 de oameni, pentru ziua de 18 mai. Motivul ar fi, se pare, mitingul PNL, organizat în aceiași zi la București, iar faptul că liberalii, este de presupus, vor strânge mai mulți oameni în capitală ar pune într-o lumină defavorabilă mitingul de la Târgoviște al PSD.

1.2.

3.

Foto– Miting PSD Târgoviște, februarie 2017

Sursa foto– ziare.com (1), realitatea.net(2) și inquam photo(3)

În aceste condiții, cel mai probabil, manifestația de la Târgoviște, a PSD, va avea loc duminică 19 mai. Aceasta nu a fost anunțată oficial, ci doar edililor PSD, care au în sarcină să aducă, din fiecare organizație, din județele din sudul țării, un anumit număr de persoane la Târgoviște.

Ultimul mare miting organizat de PSD la Târgoviște, a avut loc în februarie 2017, pentru susținerea Guvernului Grindeanu. Atunci aproximativ 10-15.000 de social democrați au fost aduși la Târgoviște.

Sursa foto– facebook, grup public

La mitingul din mai 2019 există confirmarea participarii și a celor ce contestă PSD. Aceștia s-au organizat pe facebook, pentru a participa la o contramanifestație, dar planurile au le-au fost date peste cap, asta pentru că data de 18 mai nu mai este valabilă, cel mai probabil, pentru mitingul de la Târgoviște.

Articolul precedent„Și tu poți deveni salvator!”Concurs de admitere în structurile M.A.I
Articolul următorFurtună și COD GALBEN , în Dâmbovița