Ploile fac prăpăd în județul Dâmbovița!

O inundație puternică s-a observat, din plin, pe o porțiune din Drumul Național 72 A, pe raza comunei Voinești. Carosabilul a fost acoperit cu nămol pe o suprafață de aproximativ 50 de metri, în satul Gemenea. Pentru curățirea acestuia au intervenit pompierii Gărzii Voinești, cu o autospecială de intervenție.

Tot astăzi, un beci a fost inundat, într-o gospodărie de pe strada Morilor, din orașul Pucioasa. Pentru îndepărtarea apei din acesta au acționat pompierii Detașamentului Pucioasa, cu o autospecială de intervenție.

De asemenea, o curte din satul Iedera de Sus, comuna Iedera, a fost inundată. Au intervenit pompierii Detașamentului Moreni, cu o autospecială și o motopompă, pentru îndepărtarea apei.

Autoritățile au transmis, astăzi, o atenționare hidrologică Cod galben pe râul Neajlov, în intervalul 3 iunie, ora 14.00 – 4 iunie, ora 24.00. Se pot produce scurgeri importante pe versanți, torenți, pâraie și viituri rapide pe râurile mici. În secțiunile monitorizate se pot produce depășiri ale Cotei de atenție.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentPSD Dâmbovița caută sprijin academic în realizarea obiectivelor administrative
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. Oamenii statului paralel, paznici la retrocedări