Reprezentanții Poliției dâmbovițene anunță ca forțele de care dispune se află în teren, pentru asigurarea unui climat de ordine și liniște publică. După scandalurile din ziua de Paște astăzi, 20 aprilie, s-au folosit inclusiv elicoptere ale MAI pentru a supraveghea zone cu un potențial infracțional ridicat.

Într-un comunicat al celor de la IPJ Dâmbovița se precizează că:

„Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, sprijiniți de luptatori de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, sunt prezenți în teren și acționează pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, cât si pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile ordonanțelor militare. Activitătile se desfășoara în sistem integrat alături de celelalte structuri cu atribuții din domeniu.”

Imagine

Pe parcursul zilei de 20 aprilie, elicoptere al M.A.I. au survolat mai multe zone din țară, cunoscute un potențial criminogen ridicat. Elicopterele au survolat si zone din sudul județului Dâmbovița, unde au fost probleme si în trecut.

Articolul precedentCOVID-19, România: Măsurile de relaxarea a restricțiilor NU se referă la perioada imediat următoare
Articolul următorSituația se complică la Răcari. Încă trei persoane, din localitate, diagnosticate pozitiv, cu coronavirus (total 54 de cazuri)