Au între 14 și 18 ani și au vrut să învețe tainele muntelui, de la profesioniști.Elevi proveniți de la școli din Titu, Nucet și Târgoviște au participat la o tabără educativă, cu specific de turism montan, în Bucegii dâmbovițeni, monitorizați și îndrumați de cei de la Asociaţia Ecologică Floare de Colţ, în parteneriat cu Asociația Chindia Jurasic Park.

Asociaţia Ecologică Floare de Colţ, în parteneriat cu Asociația Chindia Jurasic Park,  a organizat în perioada 9-11 noiembrie 2018, o tabără pe valea Ialomiței, la un complex turistic,situat la limita dintre munţii Bucegi și munții Leaota.

 Cei 36 de tineri, cu vârste între 14 și 18  ani, provin de la școli din Titu, Nucet și Târgoviște și au beneficiat de vremea frumoasă, dar și de experiența monitorilor celor două asociații partenere.

„La finalul taberei, cu simbolica Diplomă de participare primită, s-a făcut fotografia de grup, iar tinerii au avut ocazia de a aprecia interesantele cunoștințe primite la această „școală de educație montană” exprimându-și intenția de a participa și la alte etape ale periplurilor montane.

Felicitări tuturor participanţilor la acest ultim concurs, din anul 2018, derulat pe cărările Bucegilor!

Proiectul face parte din programul Asociaţiei Ecologice Floare de Colţ „Natura ne învaţă primii paşi în viaţă”, program care în cele 81 de etape desfăşurate până în prezent a implicat peste 4000 de persoane în cei nouă ani de la înfiinţarea asociaţiei.”

Se specifică într-un comuincat de presă, al asociațiilor ce au organizat tabăra.

Articolul precedent„Marți 13”- Ziua informării preventive (și) la ISU Dâmbovița
Articolul următorArmă de vânătoare și pistoale de autoapărare confiscate de polițiști