Chindia Târgoviște se desparte de unul dintre cei mai fotbaliști experimentați din lot. Apărătorul Marian Vătavu a anunțat în această săptămână că se retrage din activitatea competițională. El a împlinit luna trecută 37 de ani.
Ultimul meci în care fundașul a evoluat pentru gruparea de pe “Eugen Popescu” a fost cel cu Luceafărul Oradea, din penultima etapă a Ligii a 2-a, când Chindia s-a impus cu 4-1.
La Chindia a ajuns în urmă cu șase ani, iar de atunci a realizat cu aceasta două promovări: din ce în C în B (2015) și din B în A (2019).  Mai mult de atât, o altă promovare din B în A a realizat și cu Unirea Urziceni, în 2006, potrivit dbonline.ro
Vătavu a strâns pe prima scenă a fotbalului românesc 50 de prezențe în tricourile formațiilor Dinamo București și Pandurii Târgu Jiu. De-alungul carieriei apărătorul a evoluat pentru echipe precum Dinamo București, FCM Câmpina, Farul Constanța, Universitatea Cluj, Unirea Urziceni, Pandurii Târgu Jiu, CSM Râmnicu Vâlcea, Politehnica Iași, CS Otopeni și Chindia Târgoviște.
După retragerea din activitatea competițională, foarte probabil, Vătavu va rămâne în structura clubului târgoviștean. Acesta deține și Licența B UEFA de antrenori.
Articolul precedentCod galben de ploi prelungit, în Dâmbovița
Articolul următorCirculaţie închisă în Târgoviște, de Ziua Eroilor