Mai multe modificări, în ceea ce prive,te posturile de subprefecți au fost operate în ședința de Guvern din data de 16 ianuarie. Executivul a luat act și de încetarea de drept a raporturilor de serviciu în ceea ce îl privește pe Antonel Jîjîie, deja fostul subprefect al județului Dâmbovița.

În cadrul ședinței de Guvern din 16 ianuarie 2020, Guvernul Orban  a dispus încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect din mai multe județe, printre care și Dâmbovița.

”Executivul a dispus încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect în următoarele cazuri: Corneliu Cîrstea (Bucureşti), Rada Sterea (Brăila), Mihai-Constantin Beştea (Călăraşi), Alin-Ioan Danci (Cluj), Viorel-Necolae Radocea (Covasna), Antonel Jîjîie (Dâmboviţa), Vincenţiu Voicu (Ilfov), Alexandru Cosma (Maramureş), Cristina Stoica (Vrancea).”

Imagine

Foto-Antonel Jîjîie, fost prefect și subprefect de Dâmbovița

În cazul județului Dâmbovița și al subprefectului Antonel Jîjîie este vorba, cel mai probabil, de aprobarea cererii de pensionare, depuse de actualul subprefect, fost prefect (Guvernul Dăncilă) de Dâmbovița, Antonel Jîjîie. În informarea oficială, de pe site-ul Guvernului, este precizat doar că:

22.HOTĂRÂRE privind constatarea încetării de drept a raportului de serviciu al domnului Jîjîie Antonel, subprefect al județului Dâmbovița

În acest moment, postul de subprefect al județului este vacant. Cel mai probabil noul subprefect va fi numit în proxima ședință de Guvern, ce nu a fost încă anunțată.

Articolul precedentMinistrul Transporturilor a numit un șef nou la ARR. Un dâmbovițean, Alecu Mihai, este noul șef al Autorității Rutiere Române
Articolul următorChindia Târgoviște a câștigat și al doilea amical, din cantonamentul din Antalya