KFC, Decathlon şi Leroy Merlin deschid unități la Târgovişte. Anunțul a fost făcut de primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Stan. Acesta a precizat că orașul va cunoaște o dezvoltare însemnată pe partea retail, la care se adugă și mall-ul, preconizat a se deschide la sfârșitul acestui an.

Potrivit primarului Cristian Stan, până la finele anului vor deschide magazine la Târgoviște cunoscutele firme Decathlon (articole sportive) și KFC (fast food) – în zona Pieței 1 Mai, unde deja se lucrează, dar și Leroy Merlin – materialelor de construcții și bricolaj – care va avea magazinul întins pe 4 hectare de teren, în zona Romlux.

Imagini pentru kfc

La acestea se adaugă și deschiderea, spre sfârșitul anului, a viitorului mall, și – în curând – a fabricii de mașini de spălat de la Ulmi, care va fi mană cerească și pentru târgovișteni, dată fiind apropierea de oraș și naveta facilă.

„Mall-ul este o investiție privată, dar această investiție a demarat după ce această administrație locală a avut discuția cu investitorul și a văzut că suntem o administrație locală serioasă și că poate investi câteva zeci de milioane de euro în Târgoviște pentru un complex comercial. Ca primar al Târgoviștei, salut și alte investiții private importante din zona municipiului. Din martie se deschide cea mai mare fabrică de electrocasnice din sud-estul Europei, la câțiva kilometri de Târgoviște, cu mii de locuri de muncă și nu o să mă împiedice liberalii să spun acest lucru”, a declarat edilul de la Târgoviște.

Imagini pentru decathlon

De asemenea, Dechatlon urmează să deschidă un magazin la Târgoviște.

„Mall-ul este o investiție privată. Dincolo de această chestiune, ca primar al municipiului Târgoviște, salut și alte investiții private importante din zona municipiului. Și salut faptul că din martie se deschide cea mai mare fabrică de electrocasnice din sud-estul Europei, la câțiva kilometri de Târgoviște, cu mii de locuri de muncă. Până la sfârșitul anului se va construi un Decathlon, KFC sau mai nou a demarat investiția pentru un magazin Leroy Merlin pe centura municipiului Târgoviște”, a mai spus Stan.

Imagini pentru leroy merlin

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte REALITATEADEDAMBOVITA.NET pe FACEBOOK

Articolul precedentStart-up Nation 2018: S-a publicat lista aplicanților în ordinea RUE
Articolul următorȚuțuianu s-a dus la Pro Româmnia cu 800 de oameni