Cresc salariile unei anumite categorii de angajați români după ce Klaus Iohannis a semnat decretul oficial.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, mai multe decrete, între altele, promulgând legea care majorează salariile angajaţilor din Casele de Asigurări de Sănătate.

”Blocul Naţional Sindical informează că astăzi, 07 decembrie 2023, preşedintele României, domnul Klaus Werner Iohannis, a semnat Decretul pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 21/2023 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative cu impact în domeniul sănătăţii (PL-x 172/20.03.2023)”, anunţă, joi, BNS, într-un comunicat de presă.

Sindicaliştii precizează că angajaţii din cadrul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Casei de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti, Caselor Judeţene de Asigurări de Sănătate şi Casei de Asigurări de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranţei Naţionale şi Autorităţii Judecătoreşti vor avea salariile majorate conform legii.

Sindicaliştii precizează că, în aceste condiţii, nu se pune problema unor noi proteste.

”Vă reamintim că proiectul de lege a fost adoptat în urma protestului generalizat demarat la începutul lunii noiembrie a acestui an de Federaţia Caselor de Asigurări de Sănătate din România, afiliată la Blocul Naţional Sindical”, aun mai transmisn sindicaliştii.

Articolul precedentStai la bloc? Amenda uriașă pe care o riscă locatarii dacă nu fac ASTA până la sfârșitul anului
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET