O descindere, la un bărbat de 42 de ani, din comuna Dragodana, județul Dâmbovița, a polițiștilor din cadrul „Serviciului Arme, explozivi,substanțe periculoase” a fost foarte păguboasă pentru dâmbovițean. A rămas fără arme și fără permisul de port armă.

Conform unei informări a IPJ Dâmbovița:

„La data de 25 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat verificări la domiciliului unui bărbat de 42 de ani, din Dragodana, constatând că acesta nu a depus două pistoale la un armurier autorizat în termen de 10 zile de la data expirării valabilității permisului de port armă.

Armele de autoapărare au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, polițiștii au verificat și legalitatea organizării unei partide de vânătoare, iar în urma neregulilor descoperite, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale.De asemenea, au fost dispuse și 3 măsuri de anulare a dreptului de deținere, port și folosire de arme.”

Este al patrulea caz, doar în județul Dâmbovița, din ultima lună, în care un cetățean uită să își reînoiască permisul de port armă și depășește termenul legal pentru această acțiune, rămânând astfel atât fără arme cât și fără permis de port armă.

Articolul precedentFoto-Video| Cu „Dracula” alături. CSM Târgoviște înfruntă Galatasaray Istanbul în CEV Cup, la volei feminin
Articolul următor„Valul” de accidente ușoare, pe drumurile din Dâmbovița, continuă.