Mare meci, mare! Asta anunță oficialii celor de la CSM Târgoviște, pentru confruntarea din CEV Cup, la volei feminin, împotriva celor de la Galatasaray Istanbul, pertidă ce va avea loc la Târgoviște.

 

Partida, contând pentru CEV Cup, a doua competiție ca valoare, după Liga Campionilor, va fi una în care gazdele de la Târgoviște speră să își adjudece victoria, deși înfruntă un adversar redutabil (participantă în final four-ul Ligii Campionilor, de la București, din ediția precedentă, atunci când echipa turcă a fost depășită de Alba Blaj, cu scorul de 3-1, în faza semifinală).

Începând cu această confruntare, clubul târgoviștean a schimbat și tricourile. De acum înainte pe echipamentul de joc al celor de la CSM Târgoviște vor fi imprimate atât o imagine cu Turnul Chindiei, simbolul orașului, cât și cu o reprezentare grafică a lui Vlad Țepeș-„Dracula”, voievodul fiind de asemenea un simbol al orașului.

Meciul contra celor de la Galatasaray Istanbul, din CEV Cup, va avea loc la Târgoviște, marți 27.11.2018, la Sala Sporturilor, începând cu ora 18.00.

Articolul precedent26 de școli, parte a programului „Drum sigur – ABCdar rutier”
Articolul următorL-au lăsat fără „arsenalul” din dotare. Arme confiscate și permis anulat, pentru un bărbat din Dragodana