Una dintre cele mai bune sportive de la CSM Târgoviște a ales să își continue cariera peste ocean. Laura Vaida, pivotul echipei târgoviștene de baschet, va juca în campionatul universitar american de baschet (NCAA) la Loyola Merymount.

Sursa Foto instagram, Laura Vaida

Laura Vaida a fost una dintre principale jucătoare de la CSM Târgoviște, în sezonul recent încheiat, de echipa târgovișteană, în ciuda vârstei (18 ani). Laura Vaida (1,92m) va evolua din această toamnă în campionatul universitar nord-american, pentru echipa Loyola Merymount. Vaida a studiat, până în această vară, la Colegiul Național „Ienăchiță Văcărescu” din Târgoviște.

La Târgoviște, Laura Vaida a reușit să își treacă în palmares un titlu la junioare (2018-foto), cu CSȘ-CSM Târgoviște.

„Vaida a reprezentat România și la turneele de junioare. În această vară a fost cea mai eficientă jucătoare din tabăra tricoloră la europeanul U18, divizia B, disputat la Skopje. În 8 partide a avut medii de 8,3 puncte, 7,4 recuperări, 1,6 pase decisive și 1 capac în 16.9 minute, cu 12,5 eficiență medie. S-a accidentat după o lovitură primită în cap în penultimul meci din faza grupelor la acel turneu și după aceea a jucat mai puține minute, nefiind forțată de staff.” (conform baschet.ro)

Echipa din Târgoviște (CSM) a pierdut în această vară aproape toate jucătoarele și, în ciuda faptului că federația de specialitate a dat dreptul de participare echipei târgoviștene, în competițiile interne (doar cu jucătoare din România), este mai mult decât incert cu cine va evolua echipa târgovișteană în sezonul ce va începe în octombrie.

Articolul precedentA început a doua sesiune de admitere la Universitatea Valahia din Târgoviște
Articolul următorA lovit cu mașina un copil și a fugit de la locul accidentului