Inițiativă inedită, dar în același timp ciudată. PNL Dâmbovița face apel la cetățenii județului ca aceștia să îi convingă pe parlamentarii social democrați, din Dâmbovița, să voteze moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă. Un singur nume lipsește din lista celor către care se îndreptă apelul: Adrian Țuțuianu.

Pe propria pagină de socializare, din o rețea socială, reprezentanții PNL Dâmbovița au lansat  un apel în care este scris :

  Cere parlamentarilor #PSD din județul #Dâmbovița să te reprezinte și să voteze moțiunea de cenzură „AJUNGE! Guvernul Dragnea-Dancilă, ruşinea României!”
Nu aștepta următoarele alegeri! 
Împreună putem aduce voturile care mai lipsesc opoziției!

Apelul este însoțit de un colaj fotografic (foto articol) în care sunt prezentați șase dintre cei șapte parlamentari PSD de Dâmbovița. Unul singur lipsește, chiar fostul lider PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu. Aceesta a devenit, după excluderea din PSD, lider al grupului „Unirea” din Senatul României, grup ce are în componență șapte senatori.

Demersul PNL Dâmbovița (lansat în data de 14 decembrie) nu a strâns foarte multe „aprobări virtuale”, multe dintre comentarii fiind mai degrabă ostile demersului, inițiat de liberali.

Moțiunea de cenzură, depusă de grupurile PNL,USR și PMP, împotriva Guvernului Dăncilă a fost depusă și va fi dezbătută săptămâna următoare. Moțiunea a fost semnată de 163 de parlamentari ai opoziției, dar pentru a trece este necesar un număr de 233 de voturi (opoziția are doar 174 de voturi în Parlament).

Articolul precedentA condus beat și fără permis. S-a ales cu dosar penal
Articolul următorVolei feminin. CSM Târgoviște se impune cu emoții, scor 3-2, cu Dinamo București