JUSTICE HAS NO GENDER este titlul unui proiect național derulat la Liceul Teoretic ,,Petru Cercel” Târgoviște,  reprezentanți implementare proiect la această unitate de învățământ fiind coordonator, profesor Cătălina-Raluca Voicu, directorul liceului, profesor Ana-Maria Gheorghe, și bibliotecar, Gabriela Stroescu.
Proiectul național a avut o durată de 30 de luni fiind demarat pe 1 mai 2017.
Conferința de finalizarea proiectului a avut loc vineri, 25 octombrie, la Biblioteca Națională a României, eveniment la care au participat și elevi implicați în proiect, de la Liceul Teoretic ,,Petru Cercel” Târgoviște, respectiv, Bădica Maria-Teodora, Petre Georgiana-Diana și Stanciu Elena-Beatrice, alături de coordonator proiect, profesor Cătălina-Raluca Voicu, și bibliotecar, Gabriela Stroescu.
În cadrul conferinței de finalizarea proiectului, la Biblioteca Națională a României, echipajul Liceului Teoretic ,,Petru Cercel” Târgoviște a fost felicitat de către coordonatorii proiectului național pentru activitățile derulate și i s-a acordat  unul dintre trofeele ,,Gândește dincolo de tine”. Menționăm că la derularea acestui proiect național au participat 26 de licee din toată țara, instituția de învățământ din Târgoviște fiind pe podiumul campionilor pentru organizarea unor activități inedite cum af fi interviuri cu cetățenii în vederea conștientizării combaterii discriminării de gen, dar și un flashmob cu elevii liceului pe Platoul Prefecturii Dâmbovița, activitate care a avut un impact deosebit cu privire la sensibilizarea oamenilor în legătură cu acest subiect.
Liceul Teoretic ,,Petru Cercel” Târgoviște a fost premiat pentru campania desfășurată în anul școlar 2018-2019, campanie ce a susținut persoanele cu dizabilități. Activitățile desfășurate au fost pentru colegii din liceu, profesorii lor, comunitatea locală cu scopul de a transmite mesajul că toți oamenii sunt la fel, indiferent de problemele cu care se confruntă, a declarat pentru RADIO MINISAT, coordonator proiect la Liceul teoretic Petru Cercel Târgoviște, profesor Cătălina-Raluca Voicu.
Elevii de la Liceul Teoretic ,,Petru Cercel” Târgoviște s-au declarat dornici de a continua astfel de activități dedicate semenilor lor și în anul școlar 2019-2020.
Articolul precedentBucuria mișcării și spiritul competiției, la Târgoviște Triatlon
Articolul următorBarbatul care și-a lăsat valiza pe scările magazinului din Târgoviște, sancționat contravențional cu amendă