După ce, în 2017, a inaugurat Prima Fază a proiectului „Cub Center”, prin deschiderea magazinelor Jysk, Lems și Zoocenter, dezvoltatorul Ste&Co Imobiliare face ultimele pregătiri pentru Faza 2, care își va aștepta cumpărătorii în numai câteva zile.
„Aducem pentru dumneavoastră, în premieră pe piața dâmbovițeană, nume de notorietate din Retail, Food și Servicii: Kik, Noriel, Jolidon, Zeka Fashion, Decathlon, Băcănia “ Bunicul Matei”, Juba Café, Pharmalife, Hyperclinica Medlife, Diniland Junior și binențeles, KFC, cu restaurant, terasă și linie de Drive – NON STOP. Se împlinesc trei ani de eforturi susținute, dar, a meritat, acum, punând CUB peste CUB, exact că într- un joc de lego, putem oferi publicului un mix comercial, atractiv pentru întreaga familie.
Mulțumind pentru încredere brandurilor prezente în Proiect, dar și tuturor celor implicați în realizarea lui, noi – Ste&Co Imobiliare, în calitate de Dezvoltator și Core Development R.E. în calitate de Agent Închirieri, vă invităm la deschiderea oficială a magazinelor Kik, Noriel, Queens- Jolidon, Zeka Fashion, Decathlon, Băcănia “La Bunicul Matei”, Diniland Junior, din 14 Noiembrie ora 16.00”, se arată într-un comunicat al Cub Center.
Articolul precedentMateriale de campanie electorală interzise de BEJ Dâmbovița
Articolul următorCafeneaua Informării, la Târgoviște