Târgovișteanca Sorana Cîrstea a reusit o adevărată lovitură de imagine, într-o perioadă în care competițiile sportive (tenis) practic nu exista. Sorana va colabora, din nou, cu Theo Cercel, preparatorul fizic ce a stat, spun specialiștii, în spatele multora dintre victoriile obținute de Simon Halep, dar care a fost concediat de aceasta în ianuarie 2020.

Theo Cercel și Simona Halep au încheiat colaborarea cu oarecare scandal, în luna ianuarie 2020. În timpul unui meci de tenis, în cadrul turneului de la Adelaide (Australia), Simona Halep i-a transmis lui Darren Cahill: „Spune-i lui Teo că sunt foarte obosită. Am obosit”. Practic Simona l-a anunțat pe Theo Cercel că nu și-a făcut treaba și asta în în timpul unui meci de tenis, ca să auda toata lumea. Imediat după  acel meci Halep și Cercel au anunțat încetarea colaborării.

Sursa foto-doartenis.ro

Foto- (de la stânga la dreapta)Theo Cercel, Alina Tecșor, Sorana Cirstea, Victor Ioniță

Ieri, 26 iunie, Sorana Cirstea a făcut anunțul legat de reluarea colaborarii cu Theo Cercel. Cei doi au mai colaborat în urma cu 7 ani (vezi foto) . La vremea aceea Theo Cercel venind alături de Sorana ce era prietena bună cu soția sa, Alina Tecșor (una dintre antrenoarele Soranei, din perioada de tinerețe a acesteia).

Sorana Cirstea  era nr.75 WTA, înainte de întrereuperea competițiilor de tenis din acest an. Ultimul meci al Soranei Cirstea a avut loc în luna februarie, la Doha, când era eliminată, in primul tur al turneului, de Elena Rybakina.

Cel mai probabil, Sorana va juca primul meci oficial într-un turneu de tenis, după oprirea competitiilor din cauza pandemiei de coronavirus,  la Madrid, turneu ce este organizat de Ion Țiriac, și care va avea loc în luna septembrie. La turneu și-a anunțat participarea și Simona Halep.

Articolul precedentAu rămas doar 17 cazuri confimate în focarul de coronavirus de la Țuicani. Angajații și beneficiarii infectați sunt internați împreună
Articolul următorPremierul Ludovic Orban la „Jocuri de Putere” duminica de la ora 21:00