Continuă lucrările la Școala Gimnazială ”Tudor Vladimirescu” din municipiul Târgoviște!

Unitatea educațională va fi reabilitată integral și extinsă în cadrul unei investiții în valoare totală de 22.487.266, 06 lei, sursa de finanțare fiind asigurată de fondurile europene, iar durata de execuție fiind de 24 de luni.

Astfel, în cadrul proiectului, se realizează următoarele intervenții:

REABILITAREA INTEGRALĂ A CORPULUI PRINCIPAL DE CLĂDIRE (Înlocuire tâmplărie; Refacerea instalației electrice; Înlocuirea rețelei de apă și dotarea cu hidranți; Anvelopare; Finisaje interioare si exterioare; Modernizare grupuri sanitare; Sistem de supraveghere video; Sistem de comunicare audio;).

REABILITAREA SĂLII DE SPORT (Supraetajarea corpului existent în vederea amenajării unei săli de gimnastică; Anvelopare; Înlocuire tâmplărie;)

CONSTRUIRE SALĂ DE FESTIVITĂȚI ȘI CORP ADMINISTRATIV;

AMENAJAREA CURŢII ŞI A BAZEI SPORTIVE (asfaltare; amenajarea a două terenuri de baschet; amenajare peisagistică; construire teren de minifotbal cu gazon artificial, nocturnă şi tribună; pistă atletism din tartan, groapă de nisip.

Unitatea de învățământ va beneficia și de mobilier, dotări de laborator, dotări cabinet stomatologic, dotări sală de mese, dotări sală de sport, dotări cabinete școlare.

”Este a treia școală gimnazială din Târgoviște care este refăcută și extinsă în cadrul actualului program european de finanțare, alături de Școala Gimnazială «Mihai Viteazul» (proiect finalizat) și Școala Gimnazială «Matei Basarab”» (în curs de finalizare, cu un stadiu de execuție de peste 90%), cu precizarea că toate unitățile de învățământ sunt în atenția noastră și căutăm soluții de finanțare pentru cele care mai au încă nevoie de intervenții”, a declarat astăzi primarul municipiului, Cristian Stan, care a făcut o vizită pe șantier alături de conducerea primăriei.

Sursa: Realitatea de Dambovita

Articolul precedentCULISELE STATULUI PARALEL. România, cea mai scăzută rată de viață din UE
Articolul următorLucian Duță, despre pastila Pfizer: „Indiferent cât va costa tratamentul, anunță, cumva, că pandemia s-a terminat”