La data de 6 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au pus în aplicare trei mandate de executare a unor pedepse privative de libertate emise pe numele unor bărbați cu vârste cuprinse între 29 și 37 de ani.
Cei în cauză au fost condamnați la 3 ani și 3 luni de închisoare pentru tentativă de omor.
Aceștia au fost depuși în Penitenciarul Mărgineni.
Măsura controlului judiciar dispusă față de un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt
La data de 6 noiembrie a.c., bărbatul, de 43 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, împotriva acestuia fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.
Un bărbat, din Moreni, cercetat de polițiști pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor
La data de 6 noiembrie a.c., în urma unor verificări, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au constatat că un bărbat de 43 de ani, din municipiul Moreni, nu ar fi respectat regimul armelor și al munițiilor, respectiv ar fi purtat fără drept o armă neletală supusă autorizării și 4 cartușe.
Arma și muniția au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, iar pe numele bărbatului polițiștii au întocmit un dosar penal pentru încălcarea prevederilor legale privind armele și munițiile.
Articolul precedentRecomandările Poliției pentru perioada reducerilor și cumpărături în siguranță
Articolul următorAu apărut calendarele bisericești pe anul 2020, tipărite de Editura Arhiepiscopiei Târgoviștei