Meciul oficial de handbal masculin dintre România și Lituania, din luna aprilie, ar putea avea loc la Târgoviște. Administratorul „Sălii Sporturilor” din oraș, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Dâmbovița, a primit o adresă din partea FRH în acest sens.

Foto: Sala Sporturilor Târgoviște

Partida România-Lituania reprezintă probabil ultima șansă a României, pentru calificarea la Euro 2020, campionatul european ce se va desfășura în Austria, Suedia și Norvegia.

Până în acest moment, România a pierdut ambele meciuri disputate în grupa preliminară din care face parte (cu Franța și Portugalia). Partidele cu Lituania, cel mai accesibil adversar din grupa de patru, fiind hotărâtoare pentru calificarea la Campionatul European. Din fiecare grupă se califică primele două clasate și cel mai bine poziționate patru echipe de pe locul trei, dintr-un total de opt grupe.

După cum informează site-ul local. www.bazarmedia.ro, „Selecționata de handbal masculin a țării noastre va juca în Polivalenta din Târgoviște meciul cu Lituania, programat pe 11 aprilie. FRH a înștiințat de câteva zile administratorul arenei, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Dâmbovița, în vederea organizării în condiții cât mai bune a acestui eveniment.”

Premergător partidei cu Lituania, naționala are prevăzut un program de pregătire centralizată, între 06-09 aprilie, deocamdată nefiind stabilit locul acestui cantonament. România a pierdut ultimele două partide de pregătire, disputate în Slovacia, în compania țării gazdă, cu scorul de 20-23 și 20-27. Ambele întâlniri au avut loc în luna ianuarie 2019.

Foto articol: www.slovakhandball.sk

Articolul precedentFotbal: Chindia învinge FC Hărman (liga III), în ultimul amical din intersezon
Articolul următorAccident teribil la Voinești. Patru persoane au fost rănite