Chindia a disputat, la Aninoasa, lângă Târgoviște, ultimul amical al perioadei de pregătire de dinaintea reluării campionatului. Echipa lui Viorel Moldovan nu a avut probleme, în compania celor de la FC Hărman, echipă din liga a treia.

Amicalul disputat la Aninoasa, la câțiva kilometri distanță de arena proprie, stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște, a constituit ultimul test înainte de reluarea campionatului, în liga secundă, pentru Chindia Târgoviște. Partida a avut loc pe terenul de iarbă de la Aninoasa, pentru a proteja propria suprafață de teren, de pe stadionul „Eugen Popescu”, acolo unde, pe 22 februarie, Chindia va înfrunta, în prologul etapei de reluare a campionatului, Aerostar Bacău.

Primul „11”, al celor de la Chindia, în amicalul cu FC Hărman,  a fost următorul:

Aioani – Martac, Șandru, Dudea, Dumitrașcu – Mihaiu, Novac, L. Mihai, Stoica – Neguț, Neicuțescu.

Prima repriză a fost dominată de gazdele din Dâmbovița, ce, după 45 de minute, conduceau cu 2-0, grație reușitelor lui Cristian Neguț (min. 25 și min. 39).

În cea de-a doua repriză, oaspeții au redus din diferență pentru 2-1, dar, în final, tot dâmbovițenii au fost cei care au marcat mai mult și în această jumătate de meci. Nisipeanu, introdus după pauză, a stabilit (min. 68 și min. 88) scorul final al partidei:

Chindia Târgoviște- FC Hărman 4-1 (2-0)

Iată și rezultatele înregistrate de echipa lui Viorel Moldovan, în toate cele opt partide de verificare, din perioada de intersezon (partidele sunt trecute în ordine cronologică, ultima partidă fiind cea cu FC Hărman)

Chindia – Unirea Bascov (liga III) 2-1,

Chindia – CS Baloteşti (liga II) 3-1,

Chindia – Rapid  Buc. (liga III) 0-2 

Chindia- FC Voluntari (liga I) 1-1. 

Chindia- Daco Getica (liga II) 0-2

Chindia- CS Mioveni(liga II) 1-1

Chindia- Metaloglobus București (liga II) 1-1

Chindia- FC Hărman (liga III) 4-1

Următorul meci al dâmbovițenilor este partida oficială contra celor de la Aerostar Bacău, în data de 22 februarie, pe stadionul „Eugen Popescu”, din Târgoviște.

Articolul precedentS-a ales cu dosar penal, pentru un pistol cu gaz
Articolul următorMeci internațional de handbal la Târgoviște. România-Lituania, în luna aprilie