Meteorologii au emis o nouă atenționare COD Galben de vânt puternic valabilă pentru aproape întrega zi de 1 mai 2019. Atenționarea cuprinde zone din Muntenia, Dobrogea și Oltenia, între care și județul Dâmbovița. Soarele își va face simțită prezența abia în data de 2 mai.

Conform ANM:

Interval de valabilitate: 01 mai, ora 10 – ora 21
Fenomene vizate: intensificări susținute ale vântului;
Zone afectate: conform textului și hărții;

În intervalul menționat vântul va avea intensificări susținute în cea mai mare parte a Olteniei, Munteniei, Dobrogei, precum și în sudul Moldovei, cu rafale de 55….65 km/h și temporar 70…75 km/h.

La Târgoviște (conform vremea.ido.ro) temperaturile maxime nu vor depăși 16 grade Celsius, în data de 1 mai 2019. Pe timpul nopții minima va coborâ până la valoarea de 8 grade Celsius.

Pentru amatorii de grătare, în buna tradiție românească a sărbătorii de 1 mai, este bine de știut că pe parcursul zilei de 1 mai șansele de precipitații sunt de peste 90%, în Dâmbovița. Soarele își va face simțită prezența abia în data de 2 mai 2019.

Articolul precedentVideo| Incendiu devastator în parcul industrial Mija. A fost emisă avertizare prin sistemul RO Alert
Articolul următorPrimar PSD din Dâmboviţa acuză birocraţia fondurilor UE: Trebuie să mă prezint cu 44 de bibliorafturi, circa 25.000 de pagini semnate