Un incendiu deosebit de puternic a cuprins mai multe depozite din parcul industrial MIja, pe raza localității dâmbovițene I.L. Caragiale. 14 echipaje de pompieri din Dâmbovița și Prahova intervin la fața locului. A fost emisă alertă prin sistemul Ro Alert, din cauza degajărilor mari de fum.

(Video)

Incendiul a izbucnit în jurul orei 6.00 a zilei de 1 Mai. Conform ISU Dâmbovița, o hală de depozitare materiale și substanțe pentru reciclare, printre care și solvenți pentru vopsea reziduuri țiței a luat foc, inițial. Rapid focul s-a extins pe o suprafață de 4500 mp.

Arderea s-a propagat și la o hală învecinată în care se află depozitată materia primă pentru fabricarea poliesterului, pe o suprafață de 2500 mp.

La fața locului intervin 14 echipaje de pompieri. 12 de la ISU Dâmbovița și 2 de la ISU Prahova.

Din cauza degajărilor mari de fum, pentru protecția comunităților aflate în proximitatea zonei, ISU Dâmbovița a transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului RO Alert.

Nu au fost înregistrate victime. Cauza incendiului nu a fost momentan stabilită. Populația este sfătuită să nu părasească locuințele, fumul degajat în incendiu putând fi toxic.

Articolul precedent„Zilele culturii europene la Pucioasa”. Manifestarea aduce în atenția publicului filme premiate la Cannes
Articolul următorMeteorologii au emis atenționare Cod Galben de vânt puternic, pentru Dâmbovița