Metoda „împrietenirea” a revenit în actualitate, în Dâmbovița. Un târgoviștean a fost reținut de polițiști, după ce reușise, prin această metodă, să îl lase fără bani pe un cetățean din Costeștii din Vale, în piața „1 mai” din Târgoviște.

La data de 19 iunie a.c.polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, au fost sesizați prin plângere, de către un bărbat de 62 de ani, din Costeștii din Vale, că o persoană necunoscută i-a sustras 570 de lei.

Colaj foto cu un caracter ilustrativ

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în jurul orei 12.00 ( a zilei de 19 iunie 2019), în timp ce se afla în zona Pieței „1 Mai” din Târgoviște, partea vătămată a fost abordată de un bărbat necunoscut. Profitând de neatenția victimei și folosindu-se de metoda „împrietenirii”(necunoscutul intră în vorbă cu victima și îi cere eventual ajutorul,captându-i atenția, suficient ca victima să uite de măsurile de precauție și să devină o „pradă” ușoară, pentru hoți), bănuitul i-ar fi sustras din buzunar 570 de lei și ar fi fugit.

Polițiștii au reușit să îl identifice în scurt timp, pe bărbatul de 43 de ani din Târgoviște. Acesta a fost reținut și a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. Bărbatul a fost depus în Arestul IPJ Dâmbovița.

Articolul precedentO intervenție mai puțin obișnuită a pompierilor dâmbovițeni. Pui de barză căzut din cuib, salvat de la moarte
Articolul următorSocialiștii europeni și-au desemnat noua conducere. Rovana Plumb aleasă între cei nouă vicepreședinți