Încă un eveniment tragic îndoliază Armata Română. Un militar de 35 de ani a murit în timpul unui exercițiu. Plutonierul a avut parte de un sfârșit cumplit, fiind strivit de un tanc ale cărui manevre le coordona.

“Plutonierul Sebastian Șerban din Batalionul 284 Tancuri «Cuza Vodă» din Galați a decedat astăzi, pe timpul activităților de instruire în cadrul unui exercițiu de conducere a tancului, fără trageri de luptă, în Poligonul Smârdan din județul Galați.

Militarul coordona manevrele de deplasare ale unui tanc, moment în care a fost prins între tancul aflat în mișcare și una dintre laturile amplasamentului.

Conform procedurilor, a fost apelat Serviciul Unic de Urgență 112, iar un echipaj medical al SMURD s-a deplasat la fața locului. Din păcate, viața militarului nu a putut fi salvată.

În acest moment, Poliția Judiciară Galați efectuează cercetări la fața locului, a fost înștiințat Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iași, iar la nivelul unității a fost numită o comisie condusă de șeful de stat major pentru cercetarea administrativă a împrejurărilor producerii evenimentului.

Conducerea MApN își exprimă profundul regret pentru tragicul eveniment și este alături de familia îndoliată”, au informat reprezentanții MApN.

Militarul avea 35 ani, era căsătorit și era angajat al Ministerului Apărării din anul 2008.

Articolul precedentPersoane cercetate pentru înşelăciune şi fals informatic, REȚINUTE
Articolul următorDâmboviţa. Femeie dispărută de la domiciliu